5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Schutting laten plaatsen kosten

Schutting laten plaatsen kosten

Wanneer u meer informatie wilt over een schutting laten plaatsen en de kosten hiervan dan zijn er een aantal factoren die voor verschillende prijzen zorgen. Zo is de houtsoort een belangrijke factor in het bepalen van de prijs. De ene houtsoort is namelijk goedkoper dan de ander. Zo is grenen bijvoorbeeld de goedkoopste houtsoort met prijzen vanaf €100,- per meter, de houtsoorten douglas zijn iets duurder en hardhout soorten gaan vanaf €200,- per meter.

Andere factoren die de kosten bepalen

Andere factoren die van invloed zijn op de kosten voor het laten plaatsen van een schutting zijn de afmetingen en of er nog extra toevoegingen aan de schutting worden gedaan zoals een poort of deuren. De afmeting zorgt voor de uiteindelijke prijs omdat de kosten per meter gaan, dus hoe groter de tuin hoe meer meter schutting er nodig is. Dus een schutting rondom een groot terras kost een stuk meer dan een schutting plaatsen in een kleine tuin. Een traditionele schutting van rond de twee meter hoogte is uiteraard ook flink duurder dan het laten plaatsen van een laag hekwerk.

Onnodige kosten voorkomen bij het plaatsen

Het is belangrijk om van te voren duidelijk uw budget in kaart te brengen. Zo weet u wat u kunt verwachten voor kosten en of de houtsoort binnen uw budget past. Daarnaast is het van belang om de tuin en het aantal meters schutting wat nodig is goed op te meten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Vraag bij verschillende partijen een offerte op zodat u de prijzen kunt vergelijken. De schuttingen van Schutting Montage hebben de beste prijzen voor een kwalitatief goede schutting. Alle schuttingen hebben ook een garantie van 10 jaar bij Schutting Montage. Bekijk de website voor opgeleverde producten en een overzicht van de prijzen per houtsoort. 

 

https://www.schuttingmontage.nl/