5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Kan whitening tandpasta hetzelfde resultaat geven als de Witter Gebit whitening pen?

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende methoden om onze tanden witter te maken, waardoor het moeilijk kan zijn om te beslissen welke het beste werkt. Twee van de meest populaire opties zijn whitening tandpasta en de Witter Gebit whitening pen. Maar kan whitening tandpasta echt hetzelfde resultaat geven als de Witter Gebit whitening pen?

In dit artikel gaan we dieper in op deze vraag en zullen we de whitening tandpasta en de Witter Gebit whitening pen vergelijken. Hierbij zullen we ingaan op de verschillende ingrediënten, hoe ze werken en het resultaat dat ze opleveren.

Wat is whitening tandpasta?

Whitening tandpasta is een tandpasta die speciaal is ontwikkeld om de tanden witter te maken. Deze tandpasta bevat ingrediënten die helpen om vlekken op de tanden te verwijderen en de tanden lichter te maken.

De ingrediënten die in whitening tandpasta worden gebruikt, zijn meestal mildere versies van de ingrediënten die in professionele tandbleekproducten worden gebruikt. Hierdoor is whitening tandpasta veiliger voor dagelijks gebruik dan bijvoorbeeld tandbleekproducten met waterstofperoxide.

Wat is de Witter Gebit whitening pen?

De Witter Gebit whitening pen is een innovatief product waarmee je snel en gemakkelijk je tanden witter kunt maken. De pen bevat een speciale whitening formule die veilig is voor je tanden en je tanden aanzienlijk witter maakt per behandeling.

De Witter Gebit whitening pen werkt door middel van een gel die je eenvoudig op je tanden aanbrengt met behulp van de pen. De gel bevat speciale bleek ingrediënten die helpen om vlekken op de tanden te verwijderen en de tanden witter te maken.

Hoe werken de ingrediënten?

Whitening tandpasta bevat meestal mildere ingrediënten dan professionele tandbleekproducten. Deze ingrediënten zijn bedoeld om vlekken op de tanden te verwijderen en de tanden lichter te maken.

De Witter Gebit whitening pen daarentegen bevat een speciale whitening formule die specifiek is ontwikkeld om de tanden aanzienlijk witter te maken per behandeling. De actieve ingrediënten in de formule zijn sterker dan die in whitening tandpasta, waardoor het resultaat na één behandeling al zichtbaar kan zijn.