Door de coronapandemie zijn veel winkels en horecazaken gesloten. Dit betekent dat er dus 0 euro aan inkomsten binnen komen. Voor veel winkeliers en Horecaondernemers zijn het dus moeilijke en zware tijden. Toch is het belangrijk om ook voorruit te kijken er zal uiteindelijk een einde komen aan al deze ellende. Wanneer de winkels en zaken weer open mogen zullen er naar alle waarschijnlijkheid nog steeds een aantal regels gelden. Zo zal het zo zijn dat de anderhalve meter regel nog lang zal gelden. Een winkelier of Horecaondernemer zal daarom ook nu al moeten kijken naar deze toekomst. Hoe richt ik mijn winkel of zaak in? Een scherm tussen de klant en het personeelVoor de Horecaondernemer geldt dat er gebruik kan worden gemaakt van een horecascherm. Het horecascherm is een plastic of kunststoffen scherm dat geplaatst wordt tussen twee personen. Hierdoor wordt het onmogelijk gemaakt voor consumptie om door te springen naar de andere persoon. Het horecascherm zit er namelijk tussen. Dit is een van de voorbeelden die het voor een restaurant straks mogelijk maakt om de afstand te waarborgen tussen bijvoorbeeld klanten en het personeel. Zo kan een scherm worden geplaatst op de plek waar de klanten worden ontvangen. Ook in de keuken is het scherm een oplossingHet scherm kan ook in keuken gebruikt om de diverse medewerkers niet in contact met elkaar te laten komen. Dit verlaagt de kans op het overspringen van het virus. Natuurlijk hopen we wel dat we zo snel als mogelijk weer gewoon normaal kunnen genieten van een hapje en een drankje. |
https://endlessbranding.com/horecaschermen/ |